Preventietrainingen
Valpreventie
Wanneer u ouder wordt, neemt het risico op een vervelende val toe. Wij geven hiervoor een speciale training. U leert zowel hoe u een val kunt voorkomen als hoe u het beste bij een val kunt reageren.
Cursus Zwanger & Fit
Wilt u tijdens of na uw zwangerschap aan uw conditie en kracht werken? Doe dan mee aan onze speciale training Zwanger & Fit! U traint wekelijks samen met andere vrouwen onder begeleiding van een fysiotherapeut.
Cursus Sportief Afvallen
Wilt u op een stimulerende manier iets aan uw gewicht doen? Volg dan onze cursus Sportief Afvallen! Hierbij worden bewegen en gezonde voeding gecombineerd. Wij geven de cursus in de lente en de herfst.
Conditietraining
Bootcamp - actieve buitentraining
Leuk én intensief trainen in groepsverband? Dat kan elke zaterdagmorgen bij onze bootcamp in Natuurspeeltuin Noorderhout in Gouda. Heeft u nog geen ervaring? Geen probleem, dan kunt u meedoen met de beginnersgroep.
Pilates - geperfectioneerde lichaamsbeweging
Pilates is een goede training voor het hele lichaam. En zonder poespas, u doet gewoon oefeningen op een matje, vaak met een speciale bal of band. U traint vooral de spieren rondom uw rug, buik en bekken.
HIIT - High Intensity Interval Training
Wilt u snel afvallen? Dat kan door korte intervaloefeningen van hoge intensiteit, afgewisseld met pauzes. Hiermee wordt uw overtollige lichaamsvet zeer effectief verbrand. Wij geven deze trainingsvorm die ‘High intensity interval training’ (HIIT) wordt genoemd.
Fitness voor jongeren (14+)
Wil je samen met andere jongeren op een ontspannen manier sporten? Dan is onze speciale fitnessgroep voor jongeren iets voor jou! Je traint in een kleine groep op basis van een individueel trainingsprogramma.
Sporttraining
Ski Fit
Doe mee op vrijdagavond met Gijs Smithuis in de SkiFit training in onze trainingsruimte in het Gezondheidscentrum. Breng je conditie op peil en ga goed voorbereid richting de bergen!