Sportfysiotherapie - revalidatie

 

Sporten is leuk én gezond. Maar helaas ligt het gevaar van een vervelende blessure op de loer. Onze sportfysiotherapeut helpt u bij het herstel én voorkomen van een sportblessure.

 

Hoe helpt onze sportfysiotherapeut u?

 
Bij een sportblessure stelt onze sportfysiotherapeut met u een speciaal sportgericht oefenprogramma samen. Het doel is dat u zo snel mogelijk terugkeert op uw prestatieniveau. In onze twee grote oefenruimtes vindt u alle apparaten die u daarvoor nodig heeft. Wilt u juist een sportblessure voorkomen? Dan helpen wij met advies en een preventiegericht trainingsprogramma. Bij chronische aandoeningen bekijkt onze sportfysiotherapeut samen met u welke sport geschikt is. Ook krijgt u een advies over de intensiteit en frequentie waarmee u kunt beginnen.
 

Zijn er naast sport fysio ook andere diensten voor sporters?

 
Ja. Naast de reguliere sportfysiotherapie bieden wij de volgende diensten voor sporters aan:

  • Krachttraining 
  • Conditie- en hersteltraining 
  • Preventie van blessures door advies en gerichte trainingsvormen 
  • Preventie en behandeling van blessures voor verenigingsleden
  • Revalidatietraining
  • Test Functional Movement Screen 
 

Samenwerking met sportclubs

Wij hebben met verschillende sportverenigingen in Gouda een sponsorovereenkomst over sportfysiotherapeutische begeleiding. Geblesseerde leden van deze clubs kunnen snel worden behandeld tijdens het sportspreekuur op maandagavond. We geven ook clinics aan de trainers over loopscholing en krachttraining.
 

FysioVisiq, voor sportfysiotherapie Gouda

 
Sportfysiotherapeut werkzaam in onze praktijk: