Ervaringen

Cliëntervaringen, december 2018:
 

"Ik voelde mij erg op mijn gemak, heb zeer goede tips en oefeningen mee gekregen en ben nu geheel klachten vrij. Als ik weer klachten begin te krijgen, kan ik met de gekregen huiswerkoefeningen de klachten weer onder controle krijgen."

"Los van de behandeling voor mijn fysieke klachten ook life style tips. Daarnaast ook onderhoudende gesprekken die afleiding boden, omdat de behandeling soms ook pijnlijk was. Ik ben bijzonder tevreden."

"De juiste beoordeling wordt gemaakt, waar de klacht vandaan komt. Bij jullie praktijk ben ik altijd goed behandeld, kan je niet van andere zeggen."

"De fysiotherapeut wist precies waar de klacht vandaan kwam. Zat in mijn arm maar kwam vanuit de rug. Goed behandelplan en pijn is zo goed als weg. Goeie inschatting. Door niet mijn arm alleen te behandelen. En de betrokkenheid was top!"

"Ik werd op tijd behandeld en het is fijn dat ik via de app kan zien wanneer en hoe laat ik een afspraak heb." 

"Ik heb al andere mensen getipt om bij FysioVisiq een afspraak te maken!"

 

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te verhogen, zijn wij geïnteresseerd in uw mening. Ook als u een klacht of reactie heeft willen we dat graag weten. Een klacht of reactie is een kans om onze kwaliteit te verbeteren zodat dit in de toekomst kan worden voorkomen. Meld het ons: info@fysiovisiq.nl

 

smiley  Ons klanttevredenheidscijfer: 8,6