Huisreglement

 • U wordt verzocht uw actuele verzekeringsgegevens door te geven aan de fysiotherapeut. Check de naam van de aanvullende polis en hoeveel behandelingen u vergoed krijgt. FysioVisiq draagt niet de verantwoordelijkheid voor uw vergoeding voor fysiotherapie.
  Met ingang van 2019 hebben wij GEEN contract met
  * De Friesland (Achmea)
  * Caresq (inclusief Promovendum, National Academic en Besured)
  U krijgt zelf de nota en kunt deze bij uw zorgverzekeraar indienen.
  Wanneer u een naturapolis heeft krijgt u van uw verzekering ongeveer 70% van het zogenaamde marktconforme tarief (is +/- €29,-).
  Wanneer u een restitutiepolis heeft krijgt u het marktconforme tarief vergoed. 
 • FysioVisiq voldoet aan de wettelijke verplichtingen m.b.t.:
  * Kwaliteit dienstverlening: iedere therapeut is ingeschreven in het Centraal Kwaliteit Register Fysiotherapie.
  * Klachten: FysioVisiq beschikt over een klachtenprocedure; op verzoek kunt u deze krijgen van uw fysiotherapeut.
  * Privacy: Geheimhoudingplicht en persoonsregistratie richtlijnen. Tevens is uw privacy gewaarborgd met inachtneming van de wettelijke verplichtingen Bescherming Persoonsgegevens.
 • U wordt, vanuit hygiënisch oogpunt, verzocht bij ieder bezoek een handdoek mee te nemen. U wordt verzocht, tijdens het oefenen, sportkleding en schone sportschoenen te dragen.
 • Indien u verhinderd bent, wordt u verzocht de afspraak 24 uur voor de behandeltijd af te zeggen. Anders zijn wij genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.
 • Bij FysioVisiq worden fysiotherapie-behandelingen per pinbetaling afgerekend. Dit geldt niet voor behandelingen die (meer dan) 24 uur van te voren zijn geannuleerd of behandelingen die door de zorgverzekeraar worden vergoed.
 • FysioVisiq is nimmer verantwoordelijk voor de eigendommen van de patiënt/cliënt.
 • FysioVisiq is geopend op maandag-vrijdag van 7.30 tot 21.00 uur (telefonisch 8.00-17.00 uur) en op zaterdag (FysioFitness) van 9.00 tot 11.15 uur. 
  U kunt ons 24 uur per dag berichten via e-mail info@fysiovisiq.nl of via www.fysiovisiq.nl

 • De praktijk hanteert geen wachtlijst en heeft als richtlijn binnen 72 uur na aanmelding bij patiënten het onderzoek te laten plaatsvinden.

 

Wij wensen u een prettige tijd in onze praktijk.

Team FysioVisiq