Fysiofitness, geen 'gewone' fitness

 

Wil je (beginnen met) sporten? Wil je dit onder deskundige begeleiding en in kleine groepen? Dan kun je elke werkdag bij FysioVisiq terecht.

 

Het grote verschil met “gewone” fitness, is dat je bij ons altijd in groepen van maximaal 15 personen traint onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut. Als je klachten hebt of je wilt een specifiek programma, dan kun je dit met de fysiotherapeut bespreken. Hij of zij maakt dan een programma dat geheel is afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

 

Om dit programma zo goed mogelijk te af te stemmen, doe je eerst een intake.  Tijdens deze test wordt je algemene fitheid gemeten. Tevens is er een korte vragenlijst waarin gezondheid, eventuele lichamelijke klachten of blessures worden besproken. Aan de hand van deze gegevens wordt dan het eerste trainingsprogramma gemaakt, dat gedurende je trainingsperiode constant wordt bijgesteld aan de hand van je vooruitgang.

 

Vaste trainingstijd bij fysiofitness

In overleg met ons kies je een vaste trainingstijd. Daardoor heb je steeds dezelfde fysiotherapeut die jouw trainingsprogramma kent en je zo de beste begeleiding kan bieden.

Er zijn ruim 30 groepen Fysiofitness van maandag t/m zaterdag. Klik hier voor het complete overzicht.

 

Informatie over de tarieven vind je hier.