1 juli FysioFitness weer open

01-06-2020

Velen doen deze weken mee aan de online Zoom-lessen of sporten thuis met de filmpjes mee. We krijgen hier veel positieve reacties op. Maar samen sporten in de trainingsruimte gaat natuurlijk boven alles!
Per 1 juli mag onze trainingsruimte weer open!


Binnenkort wordt het sport-protocol gecommuniceerd. Houd hiervoor onze website in de gaten.

De komende weken blijven wij actief bezig:

  • de online Zoom-lessen - klik HIER voor de agenda
  • de bootcamp op zaterdag
  • de buitentrainingen - zie ons andere nieuwsitem
  • de buitenles voor de 14+ groep op vrijdagavond
  • de buitenles voor de schaatsers onder begeleiding van Kirsten op donderdag
Persbericht NU.nl d.d. 27 mei:

Sportscholen gaan vanaf 1 juli weer open, zo heeft premier Mark Rutte eind mei bekendgemaakt. Hij benadrukte dat de versoepeling van de regels alleen doorgaat als het "ook echt kan". Het Outbreak Management Team (OMT) komt eind juni met een advies.

Eerder werd bekendgemaakt dat sportscholen, sauna's, casino's en sportkantines pas in september weer open zouden gaan, maar ook dat er zou worden gekeken naar de mogelijkheid om de heropening naar voren te halen.

Het besluit van de regering leidde tot grote kritiek onder eigenaren van sportscholen. Branchevereniging NL Actief maakte vorige week bekend dat veel sportscholen klaar zijn om op 1 juni de deuren weer op een veilige en verantwoorde manier te openen.

"Voor sportscholen heeft het OMT strakke adviezen gegeven, waar ze aan moeten voldoen om weer open te mogen", aldus Rutte. "De opening vanaf 1 juli gaat alleen door als het ook echt kan."