FysioVisiq blijft bewegen! U ook?

01-05-2020

De overheid heeft helaas moeten besluiten dat vanwege de coronacrisis de sluiting van de sportscholen ook verlengd zal worden na 20 mei. Hierdoor kunnen onze sporters helaas nog niet komen sporten in de trainingsruimte bij FysioVisiq. We bieden echter diverse alternatieven!


Online trainingen

Gelukkig zijn wij wél online open en zijn er al verschillende trainingsvideo’s op ons YouTube kanaal geplaatst. Deze zijn ook op onze website te vinden: (https://www.fysiovisiq.nl/page/8918/filmpjes/)
FysioFitness, Bootcamp, Pilates of Zwanger & Fit, voor elk wat wils!
Deze trainingen kunt u thuis uitvoeren en zijn op verantwoorde wijze door onze fysiotherapeuten in elkaar gezet. 


Individuele trainingsprogramma’s

Sinds kort bieden wij ook online individuele trainingsprogramma’s aan. Hierbij krijgt u een-op-een begeleiding van de fysiotherapeut van uw eigen sportgroep!
Wilt u deelnemen aan deze individuele trainingsprogramma’s stuur ons dan een e-mail en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op !


Online training via Zoom

Daarnaast hebben we besloten om te starten met live online trainingen via Zoom

We starten met twee momenten per dag (maandag t/m vrijdag) waarop iedereen die het leuk vindt deel kan nemen aan de online trainingssessie. De eerste is maandag 11 mei om 11.30 uur met Alex.

De overige tijdstippen staan HIER vermeld.
Bij grote animo breiden we ons aanbod uit naar meerdere momenten in de week. 

De training zal bestaan uit oefeningen voor het gehele lichaam en duurt ongeveer 30 minuten. We zorgen ervoor dat de training iedere keer een beetje anders is. Het enige wat u nodig hebt is een beetje ruimte, een matje (of de grond) en goede zin! ;)

Wilt u via Zoom meedoen en hebt u een lopend abonnement bij ons? Meld u dan aan en u ontvangt een A4-tje met uitleg over Zoom.

E.: info @fysiovisiq.nl 
T.: 0182-533833 (maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur) 


Wij gaan ervan uit dat wij met deze nieuwe trainingsmogelijkheden een bijdrage kunnen leveren aan uw fitheid. Blijf bewegen, blijf gezond !